Як вибрати косметику для солярію

Краса

По-перше, варто враховувати, що косметика для солярію не є захисною. Іншими словами, якщо ви засмагали в солярії занадто довго, ваша шкіра все одно почервоніє і потребуватиме сметані. Косметика для солярію створена для досягнення інших цілей: швидкість прояву засмаги та більш тривалого збереження темного відтінку шкіри. Звичайно, багато таких засобів містять у складі пантенол, але він є більше протизапальним засобом, ніж захисним.

По-друге, завжди слід звертати увагу на склад косметики, що купується. Всім відомо, що реклама – двигун торгівлі, тому у складі одного засобу чарівні речовини можуть сприяти прояву засмаги, а у складі іншого вони будуть просто зволожуючими. Якщо ви хочете отримати результат, придбайте кошти, до складу яких входить тирозин. Тирозин – це хімічна речовина, що сприяють утворенню в клітинах шкіри спеціального пігменту, що відповідає за потемніння шкіри. Правда, сама по собі шкіра людини вже містить достатню кількість таких пігментів, а тирозин як би притягує більшу кількість сонячних променів.

По-третє, слід відрізняти тирозин від бронзаторів. Бронзатори дають сильніший ефект засмаглої шкіри. Різниця в тому, що це лише ефект. Тобто бронзатори функціонують як автозасмагу. Вони не утворюють необхідних пігментів, а просто забарвлюють шкіру більш темний колір.

Якщо ваша шкіра не є чутливою і у вас здорові кровоносні судини, то найкраще вам підійдуть кошти з «тінгл-ефектом». Такі засоби сприяють прискоренню кровообігу, що у свою чергу веде до прискорення хімічних процесів усередині клітини та утворення меланіну. Меланін – це природний пігмент клітин шкіри, що відповідає за засмагу.

Друга група коштів, спрямовану збереження засмаги представлена ​​зволожуючими засобами. Справа в тому, що зволожена шкіра краще зберігає засмагу. Якщо не доглядати за собою, використовуючи зволожуючі креми, шкіра просто почне лущитися, і засмага зійде.

Вибирайте ту косметику для солярію, що вам справді підходить, і засмагайте.