Як повернути любов до чоловіка

Сім'я

Закоханість між двома людьми через 1-3 роки сімейного життя може перетворитися на звичайний побут. Чоловік і дружина з роками набридають один одному, що ні про яку близькість годі й говорити. Починаються лише сварки та скандали. Але спробувати повернути любов до чоловіка можна.
Розрив відносин між двома партнерами – сильне емоційне потрясіння для сім’ї. Коли чоловік збирається піти до іншої жінки, то здається, що життя закінчилося, і кохання минуло. Для дружини важливо зрозуміти, що можна виправити.
Насамперед, потрібно запастися терпінням. Працюйте над собою. Якщо ви не контролюватимете ситуацію в сім’ї, то можна прийти до розлучення. Більше хвалите один одного, називайте лагідними словами. Поверніть звичку говорити тільки все добре, що думаєте про коханого.

Проаналізуйте свій стиль поведінки. Поміняйте імідж, тобто змініть гардероб та зробіть гарну зачіску. Будьте безсилою та безпорадною, щоб чоловік виявляв турботу та підтримку по відношенню до вас.

Урізноманітнюйте сімейне життя. Спільна подорож на море, повна нових емоцій, сколихне особисті стосунки. Проводьте вільний час разом, говоріть на різні теми, наприклад, про театр, музику, кіно. Обговорюйте прочитані книги та просто розповідайте один одному цікаві історії. Закоханість прийде тоді, коли на неї не чекаєте.

Відновити почуття до чоловіка – непросте завдання. Працювати над відносинами треба з обох боків. Щоб утримати і певною мірою відродити колишнє почуття, потрібно адекватно оцінити відносини, що склалися до цього моменту. За час, прожитий разом, змінилися і ви, і ваш чоловік.

Постарайтеся у партнері виділяти позитивні якості. Найчастіше, коли жінка замислюється про припинення шлюбу, вона згадує лише негативні сторони чоловіка. Адже краще сконцентруватися на хорошому. Наприклад, чоловік не хоче виносити сміття, проте він допомагає нести важкі сумки з магазину і не забуває привітати вашу матір з днем ​​народження. Згадайте не лише відомі достоїнства обранця, але й постарайтеся виявити ті, які чоловік придбав за роки спільного життя.

Якщо вас щось дратує у характері близької людини, то поговоріть з нею про це. Проте розмова має бути м’якою. Не забувайте говорити компліменти, вказуючи на риси характеру, що імпонують вам.