6 найгірших чоловічих способів оголосити про розлучення

Сім'я

Розставання з дівчиною – хвороблива процедура, яка закінчується сльозами, образами, надірваним голосом та жахливим настроєм. Саме під час розставання проявляється справжня сутність людини, наскільки сильно вона дорожила вами, поважала і зважала на вашу думку. Насправді чоловіки виявляються не тими героями, яких ми бачили у своєму ідеальному світі. Іноді їм навіть не вистачає сміливості та чесності відверто заявити про розрив.

Отже, вашій увазі пропонується TOP-6 найгірших способів оголосити про розлучення:

1. З допомогою смс, “аські”, електронної пошти – алгоритм той самий. Пишеться коротке повідомлення про те, що ви не можете бути разом, що вас більше не люблять чи хочуть залишитися просто друзями. Причин розлучення ніхто, звісно, ​​не вкаже. Сидіть і мучтеся, розмірковуючи чому вас покинули. Це дуже підлий прийом. Самооцінка автоматично знижується – ви навіть не гідні почути банальних слів, сказаних вам в обличчя.

2. Гіршим за перший спосіб може бути тільки зникнення. Ні привіту, ні відповіді. Втрачайтесь у здогадах, що сталося. Деякі йдуть далі: міняють номер телефону, уникають вас на вулиці, у клінічних випадках – переїжджають до іншого району. Болючіше цього способу важко придумати. Потрібно бути витонченим садистом, щоби так розлучитися зі своєю дівчиною. Дівчата, чиї стосунки було закінчено саме так, можуть перенести глибоку психологічну травму та затяжну депресію.

3. Допомога друга. Приказка “Друг пізнається в біді” набуває нового сенсу. Про чоловічу солідарність і взаємовиручку сказано не один десяток слів, але в даному контексті вони набувають якогось перекрученого значення. Якось не по-чоловічому втручатися у відносини третіх осіб, навіть якщо це найкращий друг, який знає обох. Не годиться виносити сміття з хати. Обробляючи свої справи чужими руками, він ніби знімає з себе відповідальність. Задано лише тон розмови, а якими словами все буде сказано – її не стосується.

4. За допомогою соціальних мереж – спосіб, який прийшов на озброєння чоловіків-трусів нещодавно. Виглядає так: забирай свої іграшки, це моя пісочниця. Вилучення з друзів, зміна сімейного стану та бридкі статуси на адресу колишньої дівчини. Схоже на середньовічне прочуханка різками на головній площі міста.

5. У справи серцеві може втрутити і свою матір, яка вам “по-жіночому” пояснить, що ви з її синочком птиці різного польоту, різні характери та погляди на життя. Адже вона теж жінка і щиро бажає вам щастя. Насправді виходить солодко-нудотна брехня.

6. Особливе задоволення приносить чоловікам оголошувати про розрив під час якоїсь святкової події. Верх цинізму – розставання у ваш день народження. Він дочекається, доки ви приймете всі привітання, розгорнете всі подарунки, задуєте свічки на святковому столі, і вивалить вам усю правду-матку, наївне вважаючи, що він вам не зіпсував свята, а врятував від жахливої ​​помилки. Так би мовити, новий рік – з нового аркуша.

Потрібно поважати людину, з якою поділяли всі печалі та радості, говорили про спільне майбутнє, мріяли про дітей, адже він не став ні на грам гіршим. Завершувати годиться стосунки гідно, щоб при зустрічі дівчина не відверталася, проклинаючи все на світі. А, навпаки, посміхалася, і в душі виникав тихий і приємний смуток.