Їдемо на Мертве море: SPA-тур

Поради

Унікальні властивості Мертвого моря відомі з давніх-давен – жителі Стародавнього Риму використовували його цілющі води та бруду у своїх водолікарнях. Мінеральні солі, що містяться у воді Мертвого моря, позбавляють безлічі різних захворювань, підвищують імунітет і дарують красу. Поїхавши відпочивати на узбережжя найсолонішого моря, ви можете перетворити свою відпустку на SPA-тур.
Свої SPA центри мають практично всі ізраїльські готелі, розташовані на узбережжі Мертвого моря. Вони пропонують безліч послуг, серед яких пілінги, маски, різноманітні види масажів, обгортання, інгаляції, чищення, комплексні процедури для оздоровлення та омолоджування організму та багато іншого.
Всі ці SPA-процедури проводяться із застосуванням води та грязей Мертвого моря, до складу яких входять понад 20 мінералів. Перед початком лікування кожного з гостей проводять діагностику, визначають тип шкіри. Потім найкращі спеціалісти зі SPA-процедурів складають індивідуальну програму оздоровлення.

Вирішують на SPA-курортах Мертвого моря і одне із найскладніших завдань – проблему зайвої ваги. Для усунення надлишкових кілограмів на додаток до SPA-процедур вам запропонують спеціальну дієту, багату зеленню, фруктами та овочами. Спеціальні трав’яні чаї допоможуть зробити процес схуднення комфортнішим.

Величезну користь ви отримаєте не лише від лікування, а й від прогулянок та купання. Чисте та напоєне мінералами повітря посилить дію SPA-процедур. А купання в Мертвому морі принесе вам масу задоволення – в ньому не можна плавати, зате можна лежати на воді та приймати сонячні ванни. До речі, збираючись на Мертве море, можна залишити вдома всі сонцезахисні засоби – унікальний склад повітря не дає проникати шкідливим ультрафіолетовим променям і обгоріти там практично неможливо.

Влаштовувати SPA-тури на Мертве море можна у будь-який час, але найприємнішими та комфортнішими є місяці з травня по листопад. Середня температура повітря на цей час близько 30 градусів. Величезна кількість готелів, розташованих на узбережжі Мертвого моря, знаходяться в ізраїльському місті Ейн-Бокек, обслуговування в них відрізняється високим рівнем. Окрім SPA-процедур вам обов’язково запропонують познайомитися з масою пам’яток та відчути подих історії.

Продовжити SPA-тур та привезти додому частинку Мертвого моря можна, купивши цілющу косметику на основі морської води та грязей. Придбати якісні засоби за доступними цінами можна у косметичних бутіках.