Цей нестерпний бактеріальний вагіноз

Здоров'я

Напевно, не існує жінки, яка не знайома із проблемами в інтимній зоні. Симптоми бактеріального вагінозу з’являються несподівано і завдають безліч незручностей. Сверблячка, роздратування, неприємний запах заважають активному життю і псують настрій. Ці прояви зазвичай подають сигнал, що мікрофлора піхви порушена і потрібно вжити термінових заходів, щоб не дати шкідливим бактеріям розмножитися. Причини бактеріального вагінозу різноманітні. Серед них – перенесені статеві інфекції, зниження імунітету, та лікування антибіотиками та антисептиками, використання внутрішньоматкових контрацептивів, переохолодження та багато інших.
Чи потрібно боятися антибіотиків
Деякі захворювання вимагають лікування антибіотиками та антисептиками. Ні для кого не секрет, що ці ліки можуть спричинити дисбактеріоз кишечника. Однак, не всі знають, що неприємні симптоми в інтимній зоні також є наслідком терапії антибіотиками, яка знищує корисні лактобактерії. Якщо вчасно не вжити заходів, може розпочатися бактеріальний вагіноз. Зрозуміло, це не привід відмовлятися від використання антибактеріальних препаратів, але необхідно контролювати свій стан та не ігнорувати симптоми дисбалансу піхвової флори.

Правильний вибір ліків
Якщо кислотність піхви порушена, з’являються виділення, свербіж, почервоніння, неприємний запах та інші подразнюючі симптоми. Може розпочатися бактеріальний вагіноз. Для відновлення балансу інтимної зони потрібний ефективний препарат. АктиГель Мульті-Гін допомагає сучасним жінкам боротися з вагінальним дискомфортом швидко, м’яко та безпечно. Він усуває шкідливі бактерії, повертає здорову кислотність мікрофлорі, успішно справляється із проявами бактеріального вагінозу. Актигель використовується як для лікування, так і для профілактики захворювання. Основний компонент препарату – унікальний комплекс біоактивних полісахаридів, який отримав назву 2QR-комплекс.

2QR-комплекс
2QR-комплекс створений та запатентований компанією BioClin для активної боротьби зі шкідливими бактеріями. При дисбалансі в інтимній зоні бактерії прикріплюються до стінок слизової оболонки і починають розмножуватися. В результаті виникає запалення піхви, з’являються неприємні симптоми і може розвинутись захворювання. Біоактивні полісахариди, отримані з м’якоті алое, успішно блокують мікроби та не дають їм руйнувати мікрофлору. Крім того, натуральний 2QR-комплекс не впливає на інші клітини та корисні бактерії.

Натуральний препарат
Натуральність препарату особливо важлива, якщо проблеми в інтимній зоні виникають при вагітності та після пологів, якщо жінка схильна до алергій, а також при частих факторах ризику появи бактеріального вагінозу. АктиГель не містить хімічних добавок, консервантів, ароматизаторів, гормонів та інгредієнтів тваринного походження, тому дуже рідко викликає алергічні реакції та не має протипоказань для застосування під час вагітності та годування груддю.