10 місць, де можна зустріти Новий рік

Поради

Щоразу напередодні Нового року настає час питань. Як відсвяткувати, що вдягнути, які подарунки зробити рідним та друзям. І головне питання – де зустріти Новий рік. Адже вважається, чим незвичайніше відзначиш це свято, тим яскравішим і цікавішим буде наступний рік.
Зустрічати Новий рік удома – це, найімовірніше, найстандартніший і перевірений варіант. Що може бути краще, ніж провести новорічну ніч за святковим столом, у колі друзів та близьких. Обмінятися подарунками та побачити в очах найближчих людей блиск та радість. Можна просто подивитися новорічні програми та поговорити про щось приємне, а можна влаштувати веселі конкурси, отримуючи при цьому масу приємних емоцій.
Добре зустріти Новий рік у когось на дачі. Там можна робити те, що вам заманеться, і ніякі сусіди не попросять о 4-й ранку зробити тихіше музику. Провести новорічну ніч на природі – дуже гарний варіант. Розпаліть багаття, під бій курантів відкоркуйте шампанське. Сидячи навколо вогнища, ви ніби побуваєте у казці «12 місяців».

Чому б не зустріти новорічної ночі на масових гуляннях. Одягайте теплий одяг і йдіть на центральну ялинку. Беріть найактивнішу участь у конкурсах. Візьміть із собою термос із гарячим чаєм. Вживати алкогольні напої на морозі не рекомендується.

Також можна піти до кафе чи ресторану. Тільки потрібно заздалегідь замовити столик та подбати про вбрання. Натомість не треба буде прибирати квартиру після святкових гулянь.

Чи не хочеться далеко йти, щоб подивитися на головну ялинку міста? Можна просто вийти на вулицю, взявши санки, петарди та чудовий настрій. Дойдіть до найближчої гірки, катайте один одного на санчатах. Організуйте веселі конкурси.

Також зараз існує багато туристичних агенцій, які навперебій пропонують всілякі новорічні тури. Можна вирушити на гірськолижний курорт або зустріти свято, лежачи на пляжі з келихом шампанського. Гарно, оригінально, яскраво!

Новий рік деякі зустрічають у лазні чи сауні, теж чудовий варіант. Можна попаритися і викупатися в басейні, що також незвичайно, оригінально.

Також можна всією компанією піти у найближчий ліс. Смажити шашлики, грати в сніжки, запускати феєрверки. Для настрою треба прикрасити мішурою і дощем ялинку, що стоїть поруч. Уявіть, які незвичайні фотографії вийдуть.

Що ж робити, якщо на новорічну ніч випадає ваша робоча зміна? Не впадайте у відчай, адже можна домовитися з колегами, які теж працюють цієї ночі, принести з дому по салатику, щоб накрити стіл. Подбавши про закуски та напої заздалегідь, ви чудово зустрінете Новий рік. Головне, щоб святкування не вплинуло на результати вашої праці.

Якщо ви любите екстрим, зверніться до агентства, яке займається влаштуванням екстремальних видів відпочинку. Такі агентства пропонують зустріти Новий рік у небі, на повітряній кулі, можуть влаштувати стрибок з парашутом та багато іншого. Все залежить лише від вашого бажання.