Медовий місяць: як вибрати маршрут подорожі

Поради

Медовий місяць – чудова традиція. Найчастіше наречений і наречена так втомлюються від підготовки до весілля, що їм просто потрібний повноцінний відпочинок. До того ж, це чудовий спосіб дізнатися один одного ближче для тих пар, які перед одруженням не жили разом, а просто зустрічалися. Це репетиція майбутнього спільного життя, яке м’яко підготує чоловіка та дружину до побутових особливостей один одного.
Куди поїхати на медовий місяць молодятам
Про те, як провести медовий місяць, наречений і наречена починають замислюватися навіть раніше, ніж про організацію весілля. Заздалегідь бронюються готелі, квитки на літак, роблять візи. Молодята обговорюють, куди поїхати відпочивати вдвох. Де їм буде найбільш комфортно, де природа красивіша і яка країна романтичніша. Багатьом хочеться провести медовий місяць на островах, інші планують відвідати Європу, треті хочуть познайомитися з визначними пам’ятками рідного краю. Всі ці подорожі будуть цікавими та захоплюючими, якщо підійти до організації відпочинку відповідально.

Найпростіший варіант проведення медового місяця – поїздка до безвізових країн. Екзотична Куба та тропічна Домінікана, яскравий Таїланд та спекотна Туреччина завжди чекають на росіян у гості. Віза при перетині кордону цих держав не потрібна. До того ж більшість готелів у цих країнах надають послугу організації весільної урочистості або дають молодятам гарні знижки на проживання.

Пам’ятайте, що шлюбна церемонія за кордоном найчастіше має формальний характер. Щоб отримати справжнє свідоцтво про шлюб, потрібно заздалегідь звернутися до російського консульства.
Ті, кому не цікаві океани, моря та острови, кому більше до вподоби романтична середньовічна Європа, можна порадити у медовий місяць відвідати Італію, Францію, Іспанію. Ці країни відомі своєю архітектурою. Багато європейських міст – Париж, Барселона, Рим, Верона – стали меккою молодят всього світу. Туди прилітає новоспечене подружжя зі США, Японії, Китаю. А все заради того, щоб сфотографувати найщасливіші моменти свого життя на тлі всесвітньо відомих пам’яток.

Туризм Росією не дуже популярний у молодят. Однак на батьківщині є місця не менші, а іноді й набагато цікавіші, ніж за кордоном. Наприклад, озеро Байкал чи Камчатка. Ці природні заповідники вже обладнані найсучаснішими готелями та найкращими ресторанами. Там можна провести чудовий медовий місяць, познайомившись із неймовірною природою рідного краю.

Як організувати поїздку
Щоб не замислюватися над проблемами організації медового місяця, оформлення туру можна довірити агентству. Тим більше що вони часто зустрічаються більш економні варіанти поїздок. Агентства викуповують блоки місць на чартерних літаках за зниженими цінами, і переліт коштує набагато дешевше, ніж при купівлі квитка самостійно. Тільки не забудьте заздалегідь обговорити з менеджером подорожі, вибрати дати подорожі та готель.