Kalamba Games божеволіє від Safari Chase

Советы и ответы

 

Новаторський постачальник ігрових автоматів Kalamba Games надів корковий шолом і відправляється в савани на пошуки великої гри й ще більших перемог у своєму останньому тематичному слоті Safari Chase, присвяченому дикій природі.

Дія барабана 5×4 відбувається на тлі величних африканських рівнин і лугів, де у гравців є шанс домогтися максимальних виграшів в 5000 разів більше їх ставки в неймовірно нестабільній сафарі-пригоді, як ніколи раніше.

Леви, зебри, крокодили та жирафи живуть на барабанах, де при натисненні трьох або більше бонусних символів в основній грі гравці потрапляють в раунд диких безплатних обертань, де можна отримати до 15 додаткових безплатних обертань. Заходьте на Elslots казино, де ви знайдете цей незабутній слот і зможете відчути себе справжнім шукачем пригод.

Опинившись там, накопичення особливих крапель води перетворює ігрові символи в левів для деяких жорстоких потенційних перемог, і, звичайно ж, функція HyperBonus доступна для участі багатьох регіонів, щоб привести шукачів пригод прямо до дії.

Safari Chase

Safari Chase була відзначена в останній серії турнірів Kalamba Invitational Tournament, де один щасливий переможець недавно забрав додому Apple iPad, а чотири учасники, які посіли друге місце, отримали спеціальний обмежений випуск Kalamba Swag Box.

Алекс Коен, головний операційний директор і співзасновник Kalamba Games, сказав: «Екзотична африканська обстановка Safari Chase — ідеальна тема для нашого останнього багатофункціонального слота, і недавній турнір мав величезний успіх, і деякі з наших шановних партнерів спробували диких тварин. Геймплей і справжні пригоди в гонитві за перемогами й насолода подією».

«Safari Chase тепер доступний для ширшої мережі, і ми впевнені, що гравці отримають задоволення, відправившись на полювання за трофейними тваринами».