Правила приготування ролів і суші

Советы и ответы

Якщо ви вже кілька разів намагалися приготувати роли або суші в Чернівцях, але у вас чомусь це не виходила, тоді дана стаття, може бути не завадить. Справа в тому, що в приготуванні суші, втім, як і в будь-якому іншому блюді будь-якої кухні, велике значення відіграє дотримання певних правил і вимог. Що стосується покупки необхідних продуктів, необхідно відзначити, що їх сьогодні досить легко знайти навіть в самому провінційному невеликому містечку. Краще за все замовити сущі тут https://tsunami.cv.ua/.

Говорячи про необхідні продуктах, мова йде, звичайно ж, про рис, соєвому соусі, імбир, васабі, заправці для рису, водоростях норі, рибі і морепродуктах. І ось на цьому етапі приходить час виконання першого і можливо, головного правила — придбання тільки якісних продуктів. Саме дотримання цього фактора є практично запорукою успішного приготування суші та ролів.

Далі, крім правильно підібраних продуктів, варто ще приділити увагу кухонного інвентарю, який ви будете використовувати під час приготування суші. Обов’язковим компонентом є циновка (макісу), з її допомогою відбувається формування ролів. Додаткові кухонні елементи: спеціальний ніж, на якому заточена всього лише одна сторона, дошка, призначена для подачі готового блюда, рисоварка. Але варто зазначити, що на відміну від інгредієнтів, додатковий інвентар в домашніх умовах можна замінити тим, який є у вас на кухні.

Найбільш підходящим рисом для ролів і суші буде той, який призначається саме для такої мети. І це таке правило вдалого приготування цієї страви. Справа в тому, що звичайний рис не здатний дати необхідну консистенцію, що призведе до неможливості його формування. Далі, дліннозернвой рис слід гарненько прополоскати, залити таким об’ємом води, щоб вона змогла покрити його приблизно на пару пальців і варити протягом 12-15 хвилин. приготований рис, для більшого смакового ефекту можна полити спеціальним соусом.

Основна тонкість в безпосередньому формуванні ролів полягає в підборі оптимального розміру водоростей, кількості начинки, рису: всіх інгредієнтів має бути в міру.

Далі, крім правильно підібраних продуктів, варто ще приділити увагу кухонного інвентарю, який ви будете використовувати під час приготування суші. Обов’язковим компонентом є циновка (макісу), з її допомогою відбувається формування ролів. Додаткові кухонні елементи: спеціальний ніж, на якому заточена всього лише одна сторона, дошка, призначена для подачі готового блюда, рисоварка. Але варто зазначити, що на відміну від інгредієнтів, додатковий інвентар в домашніх умовах можна замінити тим, який є у вас на кухні.