Шкільна форма 2018 — основні тенденції

Этикет

Дівчаток і мам дуже цікавить, як же вплинуть нові модні віяння на шкільну форму 2018. У Мілані та Лондоні пройшов тиждень моди. Свої моделі показали світові гуру дизайну. Що нового? Повертаються мереживні вставки і драпірування, об’ємні моделі. Щоб не відстати від «великих», українські дизайнери переглянули напрямок своєї творчості, і це позначилося на новинки, які представлені в останній колекції торгової марки TIMBO.

Хлопцям пропонуються брюки прямі або злегка завужені до низу. Така особливість візуально «витягує» фігуру, робить її стрункішою.

Дівчаткам традиційні прямі спідниці замінені на трапеції, популярними стали сарафани та блузи з воланами, сукні прикрашають знімні манишки — такий винахід дуже зручно, білий комірець швидко мажеться, його просто від’єднати і випрати.

Шкільна форма в інтернет-магазині TIMBO

Мода змінюється, незмінним залишається якість виробів даної торгової марки.

Відмінні риси одягу від виробника TIMBO:

  • На першому місці — використання натуральних тканин. Закуповуються лляні, бавовняні, вовняні і напівшерстяні тканини. Виробник дбає про дітей своєї країни, він зацікавлений, щоб батьки регулярно робили у нього покупки.
  • У навчальному закладі учні проводять більшу частину дня. Шкільна форма відрізняється підвищеним рівнем комфорту. Враховано особливості підліткової фігури і активність малят.
  • Крій забезпечує комфортне сидіння за партою і пересування на перервах. У моделях для самих маленьких відсутні деталі, про які дитина може поранитися: пряжки з гострими кутами, значки.
  • Колірна гамма відрізняється спокійними тонами. Але ніхто не забороняє зробити колірний акцент — під сірий костюм надягти помаранчеву блузу або яскравий піджак на однотонний сарафан.
  • Довжина залишається оптимальною — міді. Вчителі не зможуть причепитися до довжини спідниці, а дівчаткам довгий балдахін не заважатиме швидко пересуватися.

Правильне рішення — придбати шкільну форму в інтернет-магазині TIMBO. Продукція доступна круглий рік. Якщо ви вже призвичаїлися підбирати одяг, використовуючи розмірну сітку, то наступні покупки будуть особливо вдалими. Адміністрація оголошує чергове урочистий захід — ви телефонуєте менеджеру, і на наступний день обновка у вас.

Як купити шкільну форму в інтернет-магазині TIMBO

Щоб правильно зробити замовлення, необхідно виконати декілька операцій:

  • Зайдіть в цікавий для вас розділ, виберіть вподобану модель.
  • Біля назви обов’язково є артикул — запишіть.
  • Знаючи зрост дитини, через розмірну сітки підберіть розмір.
  • Виберіть колір.

Знаючи всі параметри, ви можете написати лист на електронну пошту або зателефонувати в робочий час менеджеру. Повідомте дані на товар і скажіть, як будете оплачувати (варіанти в розділі «Оплата і доставка»), вкажіть назву зручного для вас перевізника.

Ознайомтеся зі знижками при оптових закупівлях. Спільні покупки декількох батьків зменшать вартість замовлення. Ось так просто купити шкільну форму в інтернет-магазині TIMBO.